အင္တာနက္မွသင္ဆရာၿမင္ဆရာႏွင့္မိတ္ေဆြအားလံုးကိုဧရာဝတီသားမွေႏြးေထြးပ်ဴငွာစြာၾကိဳဆိုပါတယ္ခင္ဗ်ာ။ၿမင္ဆရာမ်ားၿဇစ္ၾကေသာအလင္ေရာင္ၾကယ္မ်ားမေလးရွားကဆရာကိုေဂၚလီ၊ထိုင္းႏိုင္ငံမွကေနာင္သားေလး၊ဘေလာ့ခရီးသည္၊ညီေနမင္း၊ဦးေဇာ္၊ေမာင္ေစတနာႏွင့္အင္တာနက္မွဆရာသမားမ်ားအားလံုးကိုေက်းဇူးအထူးတင္လွ်က္ပါပဲခင္ဗ်ာ၊၊

03 June, 2013

“ အသီးအရြက္ ႏွင့္ ကန္ဇြန္းရြက္မ်ား စားလွ်င္ အထူးသတိထားၾကေစလို ”

ေမွ်ာ့မ်ား ႏွင့္ ကပ္ပါးေကာင္မ်ား ပါရွိတတ္ျပီး အစာအိမ္၊အူလမ္းေၾကာင္းမ်ားတြင္ ဒုကၡေပးတတ္ပါသည္
 ဘာေၾကာင့္အဲလိုေျပာရလည္းဆိုရင္ အေၾကာ္ေၾကာ္တဲ့အခါမွာ မက်က္တက်က္ အစိမ္းေၾကာ္ ေၾကာ္က်တာမ်ားပါတယ္ အဲလိုဆို ကပ္းပါေကာင္ ေမွ်ာ့မ်ား ပါခဲ့ရင္ မေသပါဘူး
ဆိုင္က အေၾကာ္ေတြဆို ပုိသတိထားရတယ္

ဗမာျပည္ဖြား ညီေနာင္မ်ား

အပါတ္စဥ္တင္သမွ်ပို႕စ္မ်ားေခါင္းစဥ္အတိုင္းကလစ္၍ဖတ္နိုင္ပါတယ္

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...