အင္တာနက္မွသင္ဆရာၿမင္ဆရာႏွင့္မိတ္ေဆြအားလံုးကိုဧရာဝတီသားမွေႏြးေထြးပ်ဴငွာစြာၾကိဳဆိုပါတယ္ခင္ဗ်ာ။ၿမင္ဆရာမ်ားၿဇစ္ၾကေသာအလင္ေရာင္ၾကယ္မ်ားမေလးရွားကဆရာကိုေဂၚလီ၊ထိုင္းႏိုင္ငံမွကေနာင္သားေလး၊ဘေလာ့ခရီးသည္၊ညီေနမင္း၊ဦးေဇာ္၊ေမာင္ေစတနာႏွင့္အင္တာနက္မွဆရာသမားမ်ားအားလံုးကိုေက်းဇူးအထူးတင္လွ်က္ပါပဲခင္ဗ်ာ၊၊

21 June, 2014

မိေက်ာင္းဥျဖင့္ ျပဳလုပ္ထားေသာ အရသာထူးကဲလွသည့္ ေရခဲမုန္႔ ဖိလစ္ပုိင္ စားေသာက္ဆုိင္တြင္ ေရာင္းခ်

ဖိလစ္ပုိင္ႏုိင္ငံ ဒါဗာအုိစီးတီးၿမိဳ႕ အတြင္းရွိ စားေသာက္ဆုိင္ တစ္ဆိုင္တြင္ မိေက်ာင္းဥျဖင့္ ျပဳလုပ္ထားေသာ အရသာ ထူးကဲလွသည့္ ေရခဲမုန္႔မ်ားကို ေရာင္းခ်လ်က္ရွိသည္ဟု သိရသည္။အဆုိပါ ေရခဲမုန္႔မ်ားကို မိေက်ာင္းဥျဖင့္ ျပဳလုပ္ထားသည္ ဆုိေသာ္လည္း မိေက်ာင္းသားျဖင့္ ျပဳလုပ္ထားျခင္း မဟုတ္ျခင္းေၾကာင့္ စားသံုးသူမ်ား အေနျဖင့္ စိုးရိမ္ရန္ မလုိအပ္ေၾကာင္း၊ ေရခဲမုန္႔ ျပဳလုပ္ရာတြင္ ၾကက္ဥ အသံုးျပဳရမည့္အစား မိေက်ာင္းဥကို ထည့္သြင္း အသံုးျပဳထားျခင္း ျဖစ္ေၾကာင္း၊ အျခား ပါဝင္ပစၥည္းမ်ားကိုမူ
ပံုမွန္ၾကက္ဥ ေရခဲမုန္႔တြင္ ထည့္သည့္အတုိင္း ထည့္သြင္းထားေၾကာင္း၊ မိေက်ာင္းဥမွာလည္း သားေဖာက္မည့္ ဥမဟုတ္ေၾကာင္း Sweet Spot စားေသာက္ဆုိင္ ပိုင္ရွင္မ်ား ျဖစ္ေသာ ဒီႏုိႏွင့္ ဘီယန္ကာရာေမာ့စ္တုိ႔က ေျပာၾကားသည္။ မိေက်ာင္းဥမ်ားကို မိမိ၏ ဦးေလးျဖစ္သူ ဒါေဗအုိ မိေက်ာင္း ဥယ်ာဥ္ပုိင္ရွင္ထံမွ လက္ခံ ရရွိခဲ့ျခင္းျဖစ္ေၾကာင္း၊ မိေက်ာင္းဥမ်ားသည္ ၾကက္ဥမ်ားထက္ ပုိ၍ အာဟာရဓာတ္ ျပည့္စံုၿပီး မိေက်ာင္းဥတြင္ အႏွစ္ပါဝင္မႈ ၈ဝ ရာခုိင္ႏႈန္း ပါဝင္ေၾကာင္း၊ ထုိ႔ေၾကာင့္ ေရခဲ မုန္႔ျပဳလုပ္ရာတြင္ ၾကက္ဥထက္ မိေက်ာင္းဥကို ထည့္သြင္းျပဳလုပ္ရန္ စဥ္းစားမိခဲ့ျခင္းျဖစ္ေၾကာင္း၊ အရသာမွာလည္း ထူးကဲသည့္ အျပင္ ရနံ႔မွာလည္း မိေက်ာင္းအသားနံ႔ မထြက္ဘဲ ပုံမွန္ေရခဲမုန္႔ အနံ႔သာ ထြက္ရွိေၾကာင္း ဒီႏုိက ေျပာၾကားသည္။

ျမ၀တီ

အပါတ္စဥ္တင္သမွ်ပို႕စ္မ်ားေခါင္းစဥ္အတိုင္းကလစ္၍ဖတ္နိုင္ပါတယ္

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...