ပံုမွန္ၾကက္ဥ ေရခဲမုန္႔တြင္ ထည့္သည့္အတုိင္း ထည့္သြင္းထားေၾကာင္း၊ မိေက်ာင္းဥမွာလည္း သားေဖာက္မည့္ ဥမဟုတ္ေၾကာင္း Sweet Spot စားေသာက္ဆုိင္ ပိုင္ရွင္မ်ား ျဖစ္ေသာ ဒီႏုိႏွင့္ ဘီယန္ကာရာေမာ့စ္တုိ႔က ေျပာၾကားသည္။ မိေက်ာင္းဥမ်ားကို မိမိ၏ ဦးေလးျဖစ္သူ ဒါေဗအုိ မိေက်ာင္း ဥယ်ာဥ္ပုိင္ရွင္ထံမွ လက္ခံ ရရွိခဲ့ျခင္းျဖစ္ေၾကာင္း၊ မိေက်ာင္းဥမ်ားသည္ ၾကက္ဥမ်ားထက္ ပုိ၍ အာဟာရဓာတ္ ျပည့္စံုၿပီး မိေက်ာင္းဥတြင္ အႏွစ္ပါဝင္မႈ ၈ဝ ရာခုိင္ႏႈန္း ပါဝင္ေၾကာင္း၊ ထုိ႔ေၾကာင့္ ေရခဲ မုန္႔ျပဳလုပ္ရာတြင္ ၾကက္ဥထက္ မိေက်ာင္းဥကို ထည့္သြင္းျပဳလုပ္ရန္ စဥ္းစားမိခဲ့ျခင္းျဖစ္ေၾကာင္း၊ အရသာမွာလည္း ထူးကဲသည့္ အျပင္ ရနံ႔မွာလည္း မိေက်ာင္းအသားနံ႔ မထြက္ဘဲ ပုံမွန္ေရခဲမုန္႔ အနံ႔သာ ထြက္ရွိေၾကာင္း ဒီႏုိက ေျပာၾကားသည္။
ျမ၀တီ